Most viewed

De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super lego, ravotten in de ballenbak en springen op trampolines. Je vindt er meer dan 350 speeltoestellen waar..
Read more
Korting bij m: Er zijn allerlei manieren om korting te scoren bij. Maar ook alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden en horloges. De volgende gebruikte artikelen kun je aanbieden: games..
Read more
En ondanks het feit dat het geen glutenvrij tarwezetmeel bevat, zijn de broden toch erg zacht en is het qua formaat vergelijkbaar met glutenbevattend brood. Pageant moms and child actors abound here. Their tendency..
Read more

Fontana bad nieuweschans korting


fontana bad nieuweschans korting

Restaurant Waters of the World (diner). Johanreina, tel Dagje fontana Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod T was een heerlijke dag/avond Prijzen en tickets Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. In 1 woord: aanrader! Ja, ik wil mee! U kunt kiezen uit drie weekenden: 17 t/m 19 oktober, 28 t/m 30 november en 30 januari t/m 1 februari. Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Het arrangement met high tea was een top idee! Contact gegevens, fontana Resort Bad Nieuweschans, bronnenbad Nieuweschans-Bunde.V. Rondom het Thermaalbad is Fontana Resort Bad Nieuweschans gegroeid tot het meest complete wellnessresort van Nederland.

Meer dan 1000 aanbiedingen voor sauna en wellness in Nederland en Belgi. Wel hebben wij interessante aanbiedingen voor een dagje Fontana Bad Nieuweschans in combinatie met een overnachting. Vriendelijke ontvangst, in heerlijke rust genoten van het warme water, de ontspanningsruimte en niet te vergeten een overheerlijke high tea. En u kunt badderen in de minerale baden (het water komt van 600 meter diep) of tot rust komen tijdens een massage. Parkbad Parkserre, saunaplein, body Beauty, hotel.

Bekijk aanbieding, nu inschrijven, reviews Fontana Bad Nieuweschans, reviews Fontana Bad Nieuweschans. Exclusief toeristenbelasting 0,95.p.p.n overige maaltijden, drankjes en behandelingen boekingskosten à 9,50 per boeking, prijs 199,-.p. Geniet een heel weeekend van welness, yoga en meditatie met een dag gratis fietshuur, een gezonde geest in een gezond lichaam de oude Romeinen wisten het. High Tea arrangement met Thermaalbad: - High Tea in Brasserie Bubbels (tussen.00.00 uur) - Gebruik van het Thermaalbad - Gebruik van het Stoom meereizen met korting ov-chipkaart Badhuis - Gebruik van het rustpaviljoen - Deelname aan de thermenactiviteiten welke plaatsvinden in het Thermaalbad, het Stoom Badhuis. Senioren, Groep volwassenen, Rolstoel vriendelijk, Wellness. In het 4* Fontana Hotel is het heerlijk vertoeven in de mooie, comfortabele kamers. High Tea arrangement met Thermen Totaal: - High Tea in de SaunaLodge (tussen.00.00 uur) - Gebruik van het Thermaalbad - Gebruik van het Stoom Badhuis - Gebruik van het rustpaviljoen - Gebruik van alle faciliteiten behorende tot het Saunaplein en de Saunatuin. Toelichting is niet ingevuld, geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld. Gieterveen (0 beoordelingen) Er even lekker tussenuit.

Wie mediteert en aan yoga doet, piekert minder, voelt minder stress en verlaagt zn bloeddruk. Voorwaarden - Bovenstaande kortingen gelden in 2017 alleen op maandag t/m vrijdag (m.u.v.


Sitemap