Most viewed

Overwogen om een ketting cadeau te doen? En naast de speciale uitstalling, hebben kettingen ook een emotionele waarde voor veel mensen. Swarovski Aura Eau de Parfum 50ml Navulbaar - Limited Edition. Met een prachtige..
Read more
Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat je Zwembad Landal De Lommerbergen en andere kortingen mist! Gratis 5,50 5,50.00 -.00 uur gratis 8 11,50, avonduurtje:.00 -.00 uur..
Read more
Plak de code bij uw betaling. Geldig op bestellingen die worden opgehaald t/m Geldig t/m februari 2019, myprotein kortingscode voor 36 korting op je bestelling. De korting is niet te combineren met andere..
Read more

Ns 40 korting student na studie


ns 40 korting student na studie

student, alles over je studentenreisproduct. Je kunt ook kiezen voor 52 korting op een ander NS-jaarabonnement (m.u.v. Deze groep moet echter gebruik maken van een andere actie. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. Ga daarom snel naar /afgestudeerd. Ik wil mijn product graag stopzetten maar je moet ook binnen 2 dagen het abonnement hebben aangevraagd. Dan kun je niet langer gratis met de trein reizen. Profiteer nu, hoe werkt het?

Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je, studentenreisproduct. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. Extra s voor jou als student.

Feestkleding-sa wear kortingscode
Autobanden korting
Somultishop kortingscode

Dan krijg je 50 korting op een ander NS-jaarabonnement dat wél bij je past. Stop je met studeren of duurt je studie langer dan gepland? We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. Wacht vervolgens minimaal 48 uur, en daarna kun je via de site van NS een gratis Dal Voordeel abonnement bestellen. Dit betekent dat je het 2 dagen ná het beindigen kan bestellen, maar belangrijk is wel dat je dit doet binnen drie maanden. Ik hoor graag snel van jullie.

Aanbod afgestudeerden Zo werkt het Je studentenreisproduct. Altijd 20 korting op je reis en 40 korting in de daluren en in het weekend (met actiecode 1e jaar 52 korting ). Weekend Vrij Onbeperkt reizen in het weekend. Of duurt je studie langer dan gepland?

Van asten baby korting
Rental cars kortingscode


Sitemap