Most viewed

Neem vooral contact met ons. Laat het ons weten! Missen we jouw blog? Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Een bepaald percentage korting vanaf een bepaald..
Read more
U bent hier: Home, shop, oV-chipkaart abonnementen, nS abonnementen, nS Vrij Reizen Abonnementen. Klik dan op de Meer info knop achter een abonnement om naar de webshop te gaan van de verkoper van dit..
Read more
Op maandag en zaterdag krijg je tevens extra korting tijdens. Op de website van Dominos Pizza vind je de beste aanbiedingen voor verse pizzas. Rond je bestelling af en geniet van je aankopen en..
Read more

Aanbieding parijs hotel en trein


aanbieding parijs hotel en trein

van Parijs. Het is aan te raden om minimaal een dag te reserveren om dit park te bezoeken, maar een tweede dag in het park inclusief overnachting in de buurt van het park in een van de vele themaresorts zal een onvergetelijke indruk bij uw kinderen achterlaten. Vanaf de top van de 210 meter hoge toren is er een fantastisch uitzicht over Parijs.

Bezienswaardigheden in Parijs Waarom de Jong Intra Vakanties? De torens kunnen beklommen worden. (wijs het gebouw vantevoren alvast aan, dan zien uw kinderen daarna welke afstand ze hebben afgelegd). Het zeer uitgebreide metronetwerk is toegankelijk en brengt u snel van A naar B in Parijs. Laten we daar dan maar meteen mee beginnen. Mocht u nog vragen hebben kunt u deze gerust via openingstijden sauna sare het contactformulier stellen. Na een lange dag shoppen en een hapje te hebben gegeten is het tijd voor het nachtleven van Parijs. Boek vooraf al bij ons, samen met uw reservering naar Parijs, een Paris Museum Pass. Opera Garnier, het grootste oepragebouw ter wereld, gebouwd in de 19de eeuw en voorzien van een prachtig en klassiek interieur. Het Chinees Nieuwjaar wordt hier uitgebreid gevierd, zelfs de Chinese kranten noemen dit het grootste Chinese spektakel in Europa van het jaar. In de 18e en 19e eeuw zijn de botten van miljoenen Parijzenaren naar dit doolhof gebracht. Vervoer Parijs is een goed bereikbare stad en ongeacht of u de trein, auto of het vliegtuig kiest vanuit Nederland snel te bereiken.


Sitemap