Most viewed

Na aankoop ontvangt u een NS Dagretour Voucher hotel. Meer over de Actie van de Dag Treinpakkers (Maart 2018) Bestel van 19 februari t/m 04 maart de Treinpakkers van. Geldig in treinen van alle..
Read more
Aanbiedingen: De hele avond diverse acties: Bij aankoop van 100,- 50,- kadobon, bij aankoop van 500,- 100,- kadobon, bij aankoop van,-kadobon. Heerlijke Franse baquettes worden gemaakt en gebakken in de keuken op de afdeling..
Read more
Reis van het Wilde Westen naar Mexico, vier carnaval in het oude, ritmische New Orleans en ga op zoek naar goud in Yellowstone. Ben jij klaar voor het avontuur? Voordeel op pretparken, dierentuinen, en..
Read more

Ov kaart korting trein


ov kaart korting trein

gebeurde. Fietsenstalling bewerken In een deel van de bewaakte fietsenstallingen is de OV-chipkaart ingevoerd voor betaling en controle op de stallingsduur. Een Railrunner voor een alleenreizend kind is verkrijgbaar in de automaat als eenmalige chipkaart van 2,50 of te laden op de OV-chipkaart van het kind. Er wordt dan een langere reisroute in rekening gebracht. Zie de Lijst van OV-chipkaarten op de wiki van OV in Nederland voor verscheidene afbeeldingen van ov-chipkaarten in de standaard huisstijl en van vervoersbedrijven.

Ov kaart korting trein
ov kaart korting trein

In bepaalde plaatsen geldt een vast tarief (basistarief plus kilometertarief). Anders krijg je de korting niet. . Weekend Vrij: Vrij reizen van vrijdagavond 18:30 tot maandagochtend 4:00 uur en sinds 2016 alle algemeen erkende feestdagen. ( kosten 17,50 per maand, 175,00 per jaar ) OV Voordeel Supplement voor bij het treinabonnement Altijd Voordeel. Bij opnieuw inchecken begint de reis dus pas. 19 Naast de abonnementen die recht geven op vrij reizen (100 korting, dergelijke abonnementen hebben vaak het woord 'Vrij' in de naam) wordt het woord abonnement tegenwoordig soms ook gebruikt voor reisproducten die recht geven op een korting van bijvoorbeeld 20, 40 of 50 (voorheen. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. De kaartautomaten accepteerden dit, mits het begin- en eindstation niet hetzelfde waren. Het is mogelijk twee reizen tegelijk te maken. Die andere kaart hoeft geen OV-chipkaart te zijn, het werkt ook met een identificatiekaart. Op de meeste treinstations en de haltes van de sneltrams staan OV-chipkaartpalen waarin de lezer is gentegreerd.

Korting bij kras reizen
Ns korting
Vivino shop kortingscode


Sitemap