Most viewed

Pakketten) en toebehoren lokeren (B) (0032 0) mode accessoires strassen (L) (0035 0) breiwol en toebehoren veldhoven (NL) (0031 0) Powertex textielverharder en toebehoren aarschot (B) (0032 0) workshops cupcakes versieren zwijndrecht (NL) (0031..
Read more
Het zag er allemaal heel professioneel en dienstvaardig uit en maakte een bijzonder goede indruk. Reviews Sauna van Egmond. Denk aan een Ayurvedische massage, Hotstone massage, Indiase hoofdmassage, enzovoorts. Maar goed dat ik door..
Read more
De NS Meereisretour is verkrijgbaar en geldig t/m in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. In februari bestelt u een NS Dagretour voor 23 bij ActieVanDeDag voor de reisperiode t/m De..
Read more

Dagkaart met 40 korting


dagkaart met 40 korting

dient Kids Vrij apart te bestellen. Het is op het huidige moment overigens altijd mogelijk om met 40 te reizen.m.v. Direct bestellen, wanneer reist u precies met korting? Goed om te weten. U betaalt de abonnementskosten voor het eerste jaar aan het einde van uw bestelling. . Bekijk hier alle kortingsacties voor de trein. Samenreiskorting of omdat je een voordeelurenabonnement hebt moet reizen met de OV-chipkaart en minimaal 10 euro saldo op de kaart zetten. NS dagkaart actie (December 2018 er zijn regelmatig, nS dagkaart acties, waarmee reizigers een hele dag voordelig kunnen reizen. Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. Voor maar 25,50 extra.

U krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart bij uw bestelling van een jaarabonnement. Prijs (2e klas 19,50, verkoop: Tijdelijk, reisperiode: t/m, reisproduct: NS Dagretour. Het Openbaar Vervoer zou immers toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Heeft u geen iDeal? . NS heeft ervoor gekozen die service niet aan te bieden, uit angst dat te veel mensen zouden kiezen voor het e-ticket. De Nederlandse Spoorwegen introduceert speciaal voor jongeren een extra voordelig Dal Voordeel abonnement. De NS dagkaart is het vervoersbewijs, waarmee binnen Nederland de hele dag onbeperkt per trein kan worden gereisd. Het Dal Voordeel Jongeren-abonnement is online te koop. Voorbeelden van aanbiedingen rondom de dagkaart van de Nederlandse Spoorwegen zijn). De eenmalige OV-chipkaart is de vervanger van het papieren treinkaartje. NS Dal Dagkaart 19,50, bij ActieVanDeDag bestelt u tijdelijk een NS Dal Dagkaart, waarmee u én hele dag onbeperkt met de trein door Nederland kunt reizen voor een vast tarief. Als u al een persoonlijke OV-chipkaart heeft, kunt u ook wtc nl kortingscode telefonisch bestellen.

Update september: De proef met het goedkope Dal Voordeel abonnement is afgelopen. Dan is Dal Voordeel voor u nog voordeliger! Het Dal Voordeel Jongeren-abonnement is de uitkomst van een reeks gesprekken die NS met tieners heeft gevoerd. Dit is natuurlijk veel te hoog voor een simpele treinreis. Je riskeert een boete als je vergeet in- en uit te checken.

Skidome kaartjes met korting
Ns korting
Vivino shop kortingscode
Calvin klein bralette korting


Sitemap