Most viewed

De Museumkaart/Museumjaarkaart is alleen geschikt voor inwoners van Nederland. Den Haag waar Museumkaart geldig. Verlopen Artis kortingscodes en kortingen, verlopen code bullet; Verlopen kortingscode, exclusief 5 kortingscode op Artis toegangskaarten via Tiqets. Je komt..
Read more
Nu 10,- korting korting stapelen en geen verzendkosten op alle bestellingen die je blijft doen tot @ 15 15 korting op alle mode bij.u.v. Ontdek sale 38 korting, sale 10-badenkaart De Parel voor 62..
Read more
Overal zijn doe-opdrachten te vinden, er liggen speurtochten klaar en en worden bijzondere presentaties gegeven. Mammoet, hier zijn de olifanten in de dierentuin kleintjes bij! Botje voor botje is het skelet weer in elkaar..
Read more

Trein 40 korting


trein 40 korting

voor de hele reis. Handig om te weten. Dan kunt u Samenreistickets kopen. Voordelig reizen in daluren, dal Vrij : vrij reizen met NS in daluren. Alleen als je doordeweeks reist tussen 6:30 8:55 uur en 16:00 18:25 uur incheckt betaal je de volle prijs. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit.

Bekijk abonnementen, dit is NS Flex, met NS Flex kies je de korting die deze maand bij je past. Men moet Samenreiskorting dus vermijden (zo nodig stopzetten) als men vrij gaat reizen. Men kan het ook eerder bij de NS-kaartautomaat stopzetten. Voor 60 plussers biedt Dal Voordeel extra voordeel: voor 24,50 euro krijg je zeven dagkaarten 2e klas cadeau, deze worden Keuzedagkaarten genoemd. Dan kun je die in de spits bij NS afmaken. Je hebt bovendien altijd inzicht in je reiskosten via Mijn. Weekend Vrij : vrij reizen in het weekend, nike kortingscode 40 korting in de overige daluren. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Voor slechts 50 euro per kaar krijg je een heel jaar lang in de daluren 40 korting op het volle tarief.

Studentenkorting apple store amsterdam
Efteling korting ticketspy


Sitemap