Most viewed

Via de, vistaprint nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de laatste kortingsacties en kortingscodes. Kortingen gelden niet voor verzendkosten, btw, ontwerpdiensten, eerdere bestellingen en producten op de pagina Promotionele Producten van. De..
Read more
Sauna's lenen zich perfect voor het 'unpluggen' en een sauna genoemd 5 mei is hier al helemaal voor bedoeld. Sauna's zijn goed voor je mind, maar ook voor de weerstand. Stap ook eens in..
Read more
Naast de beste deals op het gebied van dagen uit, zijn ook webshops een tak van sport binnen! Bent u een groot fan van beurzen en markten? Je hebt keuze uit maar liefst negen..
Read more

Studentenkorting apple store amsterdam


studentenkorting apple store amsterdam

wel degelijk met korting. Dan krijg jij na goedkeuring een afhaalbericht zodra jouw order klaarligt in de winkel. Als student kan je bij Apple korting wehkamp app studentenkorting krijgen op verschillende Apple producten. Bekijk hieronder alle kortingen. Korting iMac 21,5 inch - 2,3 GHz - 1TB 1299,00 1220,89 78,11, bekijk Details 21,5 inch - 3,0 GHz - 1TB - Retina 4K 1499,00 1409,65 89,35, bekijk Details 21,5 inch - 3,4 GHz - 1TB - Retina 4K 1699,00 1597,20 101,80, bekijk Details. De prijzen voor iPad, MacBook, iMac, Mac mini en Mac Pro worden al inclusief onderwijskorting getoond. Prijzen vergelijken voor een iPhone Xs of Xr kan je hier doen. Je bewijs van inschrijving in een erkende onderwijsinstelling. Alle Macs zijn te configureren en ook op de aanpassingen krijg je korting. Je dient werkzaam te zijn bij een Nederlandse onderwijsinstelling. Een geldig bewijs voor docenten/medewerkers onderwijsinstelling is én van de onderstaande bewijzen: Een docenten- of medewerkerspas waarop het jaartal staat vermeld; Een officieel document/verklaring van jouw onderwijsinstelling waaruit blijkt dat je docent of medewerker van die onderwijsinstelling bent (let op: geen salarisstrook).

Onderwijsprijzen en studentenkortingen - Apple (NL)studentenkorting apple store amsterdam

Apple geeft onderwijskorting aan alle studenten. Type Toestel, originele prijs, prijs met korting, macBook Air 13 inch - 1,6 GHz - 128 GB 1349,00 1268,08 13 inch - 1,6 GHz - 256 GB 1599,00 1502,82. Apple doet soms controle om te zien of je wel degelijk voldoet aan haar eisen, dus houdt zeker een bewijs zoals je leerlingen of lerarenkaart bij de hand. Overzicht van de Apple studentenkorting In onderstaande tabel vind je een overzicht van alle kortingen in de Online Apple Store voor het onderwijs. Je kan de bestelling gewoon plaatsen, Apple kan bij wijze steekproef een bewijs opvragen of je werkelijk voldoet aan de criteria. Wie kan er nu korting krijgen op Apple voor school? Van op de hoogte.

Je krijgt die studentenkorting zelfs bij de gewone resellers dus ik denk wel dat dat bij de Apple Store ook zo zal zijn. Volgens mij volstaat het om gewoon je studentenkaart mee te nemen. In de Online Apple Store voor het onderwijs kunnen studenten, leerkrachten of onderwijsondersteunend personeel zo goed als alle Apple producten, zoals MacBook, MacBook Pro, nieuwste MacBook Air, iPad, iPad Pro, iMac met een mooie korting aankopen. Wanneer kun je gebruik maken van de Apple studentenkorting?


Sitemap