Most viewed

De kortingscode was exclusief voor ons. Met deze kortingscode ontvang je 5 korting op je volgende bestelling. Deze speciale avond wordt nooit heel groots gepromoot. Niet geldig op Jo Malone, La Mer, Narciso Rodriguez..
Read more
Dat kan met het Dal Voordeel. Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis in het openbaar vervoer. Hiervoor is wel een andere anonieme of persoonlijke OV-chipkaart noodzakelijk. Overgang eerste klas bewerken Met dit..
Read more
Restaurants Belevenisprogramma Van ons, voor jou! Het uitgebreide aanbod aan saunas om jouw lichaam en geest compleet tot rust te laten komen. Dit is genieten met een grote G heerlijk mooie ruime saunas en..
Read more

Ziggo vodafone korting


ziggo vodafone korting

abonnement. Veelgestelde vragen, door de benodigde producten op én adres of KvK-nummer te hebben staan. De geselecteerde abonnementen van Ziggo zijn: Een particulier of zakelijk abonnement voor vast internet van Ziggo. Deze actie geldt niet in combinatie met Connect MKB en Zakelijk Internet Pro abonnementen. De gratis extra's gelden voor alle klanten met een geselecteerd abonnement voor vast internet en voor Digitale Televisie van Ziggo en een geselecteerd mobiel abonnement (of abonnementen) van Vodafone. Als je al een pakket hebt gekozen en je wilt je keuze aanpassen, dan kan dit natuurlijk. Binnen een paar stappen weet je waar je aan toe bent.

Zolang je bij, ziggo. Vodafone een abonnement houdt dat in aanmerking komt voor de gratis extra s, geldt de dubbele data nog voor een maximum van 10 opeenvolgende mobiele abonnementen die je bij. Kies een mobiel abonnement van. Vodafone en, ziggo internet plus digitale.

En op hetzelfde adres minimaal én van deze abonnementen: Start, Red, Smart, Scherp of Black? Bovendien geldt dit ook voor de live chat die in de website van Ziggo is gentegreerd. Hou er bovendien ook rekening mee dat er voor zakelijke klanten afwijkende contactgegevens gelden. Een ander tv-pakket kiezen regel je eenvoudig. Je kan er voor kiezen om de betaling manueel uit te voeren, maar het is ook mogelijk om ze automatisch van je bankrekening te laten afboeken. En het leuke is: het tv-pakket kun je om de 30 dagen wisselen. Zodra de gratis extra's voor je klaar staan, ontvang je van Vodafone een diner kortingskaart ing sms als je Dubbele data is geactiveerd. Via beide kanalen deelt ze niet alleen interessante informatie, daarnaast wordt je op deze manier ook steeds op de hoogte gehouden van de meest actuele Ziggo aanbieding. Dan ontvang je gratis extra's. Ziggo beschikt over een ongelofelijk uitgebreide klantenservice. Mijn Ziggo of de Vodafone App. Je hebt Internet van Ziggo, je hebt een geselecteerd Vodafone abonnement.

ziggo vodafone korting


Sitemap