Most viewed

Our Cappuccino is made using a blend of dark roast Arabica and Robusta beans, with an intense body and notes of dark chocolate, leading to a rich flavour. Transport yourself to your korting vis..
Read more
Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Met kinderen en kleinkinderen op familiedag geweest. Het viel me (weer) op met hoeveel liefde de attracties zijn gemaakt. Gezellig eetcafé met kleine gerechten ..
Read more
HockeyDirect is dé online hockeyshop met het ruimste assortiment hockeysticks, hockeyschoenen en kleding. Ontvang 70 50 korting bij Hockey Direct met 4 kortingscodes en acties. Bekijk hier alle actuele aanbiedingen sale voor februari 2019..
Read more

Korting sauna 5 mei leiden


korting sauna 5 mei leiden

de infrarood sauna en laat de warmte door je huid dringen, dit is er goed voor de stofwisseling. Bij frequent gebruik van sauna is het erg goed voor hart en bloedsomloop. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van en we houden je op de hoogte! Na het koelritueel is het goed om even rustig aan te doen. Als je je inschrijft voor onze Kortingsbonsauna Nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van kortingen, acties en aanbiedingen voor Sauna Thermen 5 mei. Kies uit: de aroma massage, de hotstone massage, de klassieke massage of de AromaTouch techniek. "Wat een heerlijke dag! Goed van de doorbloeding van je lijf! Het is een Fins woord voor persoonlijke verzorging.

Home - Sauna Thermen 5 meikorting sauna 5 mei leiden

Ici paris xl nl kortingscode, Kobo ereader met korting, Jouwveilingen kortingscode,

Op het terras staan vele ligbedden waar je languit op kan liggen. In Sauna 5 mei te Leiden maak je gebruik van verscheidene, ontspannende sauna's. Bijvoorbeeld de Finse opgietsauna Löyly, de stilte cabine, de infrarood zoutgrot, de klafs cabine en de licht- en kleurentherapie. Binnenkort zal hier een overzicht verschijnen van overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Sauna Thermen 5 mei. helemaal tot rust gekomen bij Sauna Thermen 5 Mei. Bij Sauna Thermen 5 Mei, gelegen in Leiden, is het tijdloos kortingscode new york fashion genieten. De sauna biedt aroma-, hotstone-, klassieke- en AromaTouch massages aan. Overzicht van overnachtingsmogelijkheden per sauna, tot 76 sauna korting, veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen. Er is ook een sauna in Romeinse stijl, waar je weg droomt bij het kijken naar de muurschilderingen.

Je betaalt nu per persoon maar 14,99.
Bij Sauna Thermen 5 Mei, gelegen in Leiden, is het tijdloos genieten.
Het sauna en beauty resort beschikt over verschillende soorten sauna's zoals een Finse sauna, kleurentherapie sauna, infraroodsauna, stilte sauna, blokhut sauna en zoutgrot sauna.


Sitemap