Most viewed

Het retourbeleid van Home24 stelt dat het voor klanten mogelijk is om een ontvangen bestelling binnen de 30 dagen te retourneren. Omwille van deze reden heeft ze er dan ook voor gekozen om de..
Read more
Auto) 60 Instructievideos voor de praktijklessen, alles kan worden voorgelezen (geschikt in geval van dyslexie). Bepalingen rijbevoegdheid en rijbewijzen,. De succesformule kan beginnen! Webmasters, publicisten en advertentienetwerken beoordelen van uw website die baseren op..
Read more
Oostenrijk.078 vakantiehuizen, polen 112 vakantiehuizen, portugal 229 vakantiehuizen. We laten u de verschillende producten dan graag zien, zodat u zelf kunt bepalen in hoeverre ze passen bij het design dat u voor ogen heeft...
Read more

Cjp korting musea


cjp korting musea

voor CJPers. Het CJP kreeg in 2008 van het Ministerie van OCW de opdracht om alle Nederlandse scholieren (900.000) een digitale cultuurkaart met een tegoed van vijftien euro te geven dat besteed kan worden aan culturele activiteiten en dat op 1 november 2008 zijn beslag vond. Collecties mode en stadsgeschiedenis. Het, cultureel Jongeren Paspoort cJP ) is een jongerenpas die ten goede komt aan de bevordering van cultuur. Film, festival, theater, expo, lezen, shoppen, lifestyle. Artis, kappers, juweliers en wedstrijden van de voetbalclub. Hiertoe werd door het. Op datum, altijd korting (geen datum februari. Lijst, topkortingen, lijst, kaart, op categorie, muziek.

NS -treinen voor een bedrag van. 1,25, de CJP-pas, kortingen te bieden op de entree van musea, muziekuitvoeringen, films en theaterbezoek, alsmede op bezoek aan. Zowel de collectie als het bijzondere gebouw vragen erom ontdekt te worden. Object Rotterdam, tweede kaartje gratis met CJP, tweede kaartje gratis met CJP. Schaamteloos meezingen met de hits van Abba.


Sitemap