Most viewed

Sauna's lenen zich perfect voor het 'unpluggen' en een sauna genoemd 5 mei is hier al helemaal voor bedoeld. Sauna's zijn goed voor je mind, maar ook voor de weerstand. Stap ook eens in..
Read more
Het schema voor deze hele dag ziet er als volgt uit: Het ochtendprogramma is voor alle jongens en meisjes van 7-9 jaar. Joke is een grote inspirator geweest voor de turnsport binnen Voorburg..
Read more
Dan krijg je deze automatisch zodra je je Vodafone abonnement verlengt of Vodafone Red afsluit. Ziggo Movies Series L : met.a. Meer weten, lees dan op deze website meer informatie. Dan is de..
Read more

Cjp korting musea


cjp korting musea

voor CJPers. Het CJP kreeg in 2008 van het Ministerie van OCW de opdracht om alle Nederlandse scholieren (900.000) een digitale cultuurkaart met een tegoed van vijftien euro te geven dat besteed kan worden aan culturele activiteiten en dat op 1 november 2008 zijn beslag vond. Collecties mode en stadsgeschiedenis. Het, cultureel Jongeren Paspoort cJP ) is een jongerenpas die ten goede komt aan de bevordering van cultuur. Film, festival, theater, expo, lezen, shoppen, lifestyle. Artis, kappers, juweliers en wedstrijden van de voetbalclub. Hiertoe werd door het. Op datum, altijd korting (geen datum februari. Lijst, topkortingen, lijst, kaart, op categorie, muziek.

NS -treinen voor een bedrag van. 1,25, de CJP-pas, kortingen te bieden op de entree van musea, muziekuitvoeringen, films en theaterbezoek, alsmede op bezoek aan. Zowel de collectie als het bijzondere gebouw vragen erom ontdekt te worden. Object Rotterdam, tweede kaartje gratis met CJP, tweede kaartje gratis met CJP. Schaamteloos meezingen met de hits van Abba.


Sitemap