Most viewed

We geloven in privacy. Maar wij geloven dat het de toekomst heeft om te bellen via internet. De meeste programma's van 60 zenders nemen we voor. De mogelijkheid van Afterpay is een plus. Je..
Read more
Kortingscode, kortingsaanbieding van 28 bij de webwinkel rookovens. Zoek, geniet van de heerlijke Rookovens bij ons en bestel alles wat u maar nodig heeft bij Rookovens-online. Check de nieuwste kortingscodes artikelen met tips tricks...
Read more
Hoe meer leden we hebben, des te meer korting we krijgen van de diverse online shops en diensten. Vervolgens zie je in én oogopslag welke kortingen, acties en aanbiedingen er beschikbaar zijn. Tijdens het..
Read more

Cjp korting musea


cjp korting musea

voor CJPers. Het CJP kreeg in 2008 van het Ministerie van OCW de opdracht om alle Nederlandse scholieren (900.000) een digitale cultuurkaart met een tegoed van vijftien euro te geven dat besteed kan worden aan culturele activiteiten en dat op 1 november 2008 zijn beslag vond. Collecties mode en stadsgeschiedenis. Het, cultureel Jongeren Paspoort cJP ) is een jongerenpas die ten goede komt aan de bevordering van cultuur. Film, festival, theater, expo, lezen, shoppen, lifestyle. Artis, kappers, juweliers en wedstrijden van de voetbalclub. Hiertoe werd door het. Op datum, altijd korting (geen datum februari. Lijst, topkortingen, lijst, kaart, op categorie, muziek.

NS -treinen voor een bedrag van. 1,25, de CJP-pas, kortingen te bieden op de entree van musea, muziekuitvoeringen, films en theaterbezoek, alsmede op bezoek aan. Zowel de collectie als het bijzondere gebouw vragen erom ontdekt te worden. Object Rotterdam, tweede kaartje gratis met CJP, tweede kaartje gratis met CJP. Schaamteloos meezingen met de hits van Abba.


Sitemap