Most viewed

De advertentie is opgeslagen. Ook is er een Gezinsaanbod actie. Wanneer je vanaf 1 kunt bieden bij zo'n website kun je een fikse korting krijgen ten opzichte van de reguliere prijs van de..
Read more
Via Airbnb boek je gemakkelijk en snel de perfecte vakantieaccommodatie die geschikt is voor elk budget in zowel Nederland als in het buitenland. Je kunt kiezen uit 3 formaten: 140x200 ( 119,95), 200x200..
Read more
Donorpolis Mensen die geregistreerd staan als donor. Bovag Bond van Autohandelaren en Garagehouders. U kunt korting krijgen op preventie: programmas om u te helpen met stoppen met roken, een gezondheidscheck en oordoppen. Ohra vindt..
Read more

Pathe korting postcodeloterij


pathe korting postcodeloterij

dus om vooral doordeweeks voordelig een filmpje te pakken! Als alles klopt, kiest u 'Betalen'. Hier vind je meer informatie over de verschillende vouchers. CJP-pashouders dienen bij de ticketcontrole een geldige CJP-pas te laten zien. Je betaalt dan per ticket 0,70 transactiekosten, en rekent de kaartjes pas in de bioscoop. Bij onjuiste of onvolledige gegevens kan de verwerking vertraging oplopen. Klik daarna op 'Ga verder' om uw bestelling af te ronden.

Locatie: Diverse locaties, college Kunstgeschiedenis, meer beleven. Klik hier voor meer informatie. Wil je liever reserveren en de tickets in de bioscoop betalen met je Pathé Voucher of Pathé Vrijkaart? Indien u kiest voor een 3D-, imax- of imax 3D-voorstelling geldt er een toeslag. Daar kun je dan de vouchers/bonnen inleveren. De vouchers per post ontvangt u binnen 5 dagen en de digitale vouchers ontvangt u direct via e-mail. Midweek Voucher, de Pathé Midweek Voucher is geldig voor én reguliere filmvoorstelling in een Pathé bioscoop; De voucher is alleen geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag met uitzondering van erkende feestdagen en de kerstvakantie; Voor 3D, imax (3D Dolby Cinema (3D 4DX (3D)-voorstellingen geldt. Bij Kinepolis bioscopen krijgt u tot 2,- korting. Kies of u de vouchers digitaal of per post wilt ontvangen. Wilt u uw Pathé Film voucher(s) per e-mail of per post ontvangen?

pathe korting postcodeloterij


Sitemap