Most viewed

Dan is het doorgaans ook mogelijk om te betalen met een creditcard zoals Visa of MasterCard of door het uitvoeren van een klassieke bankoverschrijving. Dit is perfect mogelijk door in te loggen met je..
Read more
Schoonebeek (0 beoordelingen) Een hele leuke locatie voor familie- en groepsuitjes! Verlopen Slagharen kortingscodes en acties Helaas. Acties die te vergelijken zijn met de kortingscodes van terStal, interessante kortingscodes voor korting bij winkels die..
Read more
"Gebreide jurken: comfortabele en multi-inzetbare mode musthave ". Bovendien is dit kledingstuk multi-inzetbaar, wat het dus meteen een duurzaam item maakt. En hadden we al gezegd dat hij ultiem zacht aanvoelt en heerlijk..
Read more

Kobo ereader met korting


kobo ereader met korting

Ondanks alle e-books bij Kobo al zeer goedkoop zijn, zijn er natuurlijk altijd manieren om dit ng goedkoper te maken. Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van Kobo exclusief geselecteerd. Is er binnenkort een echte boekenwurm jarig? Kijk voor de nieuwste promotiecodes van Kobo altijd op, waar wij dit altijd zullen publiceren. Volg de instructies om een Kobo-account aan te maken, en vul je facturerings- en betaalinformatie. Een Kobo kortingscode, het ziet ernaar uit dat je op zoek bent naar kortingscodes of actiecodes van Kobo! Ook dit kondigen wij altijd aan. Met een kobo actiecode ontvang je bijvoorbeeld korting op het complete assortiment of op een bepaalde categorie of product. Als je een e-mail ontvangt met een kortingscode, werkt jouw kortingscode alleen voor bepaalde titels en alleen gedurende de kortingsperiode die is vermeld in de e-mail.

10 handige tips voor je, kobo - ereader
Clara HD - e-reader

Varagids abonnement met korting en eenkobo ereader met korting

Verbinden met Wi-fi, even inloggen op de e-reader met je m-accountgegevens en je hebt onderweg altijd toegang hebt tot de ebooks die je bij m gekocht hebt. Je hoeft hiervoor niet op het lichtknopje te drukken, maar veeg simpelweg met je vinger helemaal aan de linkerkant van je scherm naar boven of beneden, en je zult zien dat het licht feller of minder fel wordt. Voortgang in boek tonen, wanneer je een boek via Kobo of m koopt, toont je ereader standaard de voortgang van waar je in het boek bent op basis van het huidige hoofdstuk. Switch tussen een m- of Kobo-account. Wanneer je op je Kobo-ereader inlogt met je m-account, staan je al eerder bij m gekochte ebooks meteen voor je klaar. Eigen lettertypes op de Kobo-ereader installeren. Speciaal voor het naar bed gaan heeft Kobo een lichtstand ontwikkeld die zachter voor de ogen is, waardoor het niet de slaap van de gebruiker benvloedt. Zo val je heerlijk rustig in slaap met de e-reader in de hand. Lees longreads op je ereader met Pocket.

Hij is ook nog eens voorzien van de nieuwste schermverlichtingstechniek van Kobo; ComfortLight PRO. De ereaders van Kobo zijn met een handige functie uitgerust. Het kost veel tijd om zon grote hoeveelheid boeken te lezen, maar aan de ingebouwde accu zal het niet liggen; deze houdt het weken vol, mits volledig opgeladen.

Artis korting anwb


Sitemap