Most viewed

Van den Ham: Soldaat van Oranje kun je niet kopiren. Dat je continu moet bijsturen. De marketing berust verder op vrij conventionele methodes: outdoor-reclame, printadvertenties en spotjes op radio en tv, aangevuld met online..
Read more
Nikkie Plessen has enriched the DNA of the brand with her own personal style. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. #nikkie #logo #pak..
Read more
Vervolgens zie je in én oogopslag welke kortingen, acties en aanbiedingen er beschikbaar zijn. Van bespaartips tot relatietips, je kan het allemaal lezen op deze pagina. Door Lindy Bekking 05 Februari 2019. BYN, hafa..
Read more

Meereizen met korting ov-chipkaart


meereizen met korting ov-chipkaart

om voorzichtig om te gaan met je OV-chip. U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Hieronder lees je per product waar je ze koopt. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. Dit kan bij de NS-kaartautomaat. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden. NB: Deze automatische leeftijdskorting geldt niet bij. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International.

De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen.
De persoon die met u wil meereizen, moet een eigen (persoonlijke of anonieme) OV-chipkaart hebben en daar bij een kaartautomaat het product Samenreiskorting en voldoende saldo op laden.
Als daarna in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden.
Om de vindbaarheid van je topic te vergroten heb ik je topic naar OV-chipkaart.
Vanaf dat moment kan ze met korting meereizen en krijgt ze korting bij het.

Ici paris xl nl kortingscode, Vodafone korting zolang je abonnement loopt, Kobo ereader met korting,

Wat moet ik doen om een vriendin mee te laten reizen op mijn voordeelurenkaart? Please try again later. Watch Queue, queue _count total loading. Dus al je even gewinkeld hebt met je vriendin, en ze reist weer mee terug, dan moet ze weer de Samenreiskorting op de kaart aanzetten, net zoals in het begin. Let op: vanaf 10 december 2017 15 korting. Let er wel op dat deze korting na 35 minuten na de laatste check-out weer verwijderd wordt. Of met de bridgeclub naar het strand? Rating is available when the video has been rented. Als je met een groep reist, hebben alle groepsleden een eigen. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke, oV-chipkaart op saldo reist. 34 korting op saldo * Controleer de voorwaarden voor reizen met kinderen bij je vervoerder. Kijk op voor kortingsabonnementen voor de trein.


Sitemap