Most viewed

21 The plaza was destroyed and more than 100,000 people had their breaks at the village postponed. These villas and rooms can accommodate up to 4,216 guests. It is the brand's fifth park in..
Read more
Bezoek Boxtel en maak samen met je vrienden een spannende reis door de tijd! Het museum ontvangt ook regelmatig leerlingen van verschillende scholen. Volg hierom verscheidene educatieve workshops of krijg les over de oertijd...
Read more
Zo kan je in totaal 7 besparen. De kortingsbonnen van andere Bouwmarkten dan Praxis, gelden niet op: Baseline artikelen, Praxis cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, diensten van Praxis, De Ruiter dakkapellen, zonnepanelen, bouwdepots, borg- en aanbetalingen..
Read more

Meereizen met korting ov-chipkaart


meereizen met korting ov-chipkaart

om voorzichtig om te gaan met je OV-chip. U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Hieronder lees je per product waar je ze koopt. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. Dit kan bij de NS-kaartautomaat. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden. NB: Deze automatische leeftijdskorting geldt niet bij. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International.

De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen.
De persoon die met u wil meereizen, moet een eigen (persoonlijke of anonieme) OV-chipkaart hebben en daar bij een kaartautomaat het product Samenreiskorting en voldoende saldo op laden.
Als daarna in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden.
Om de vindbaarheid van je topic te vergroten heb ik je topic naar OV-chipkaart.
Vanaf dat moment kan ze met korting meereizen en krijgt ze korting bij het.

Ici paris xl nl kortingscode, Vodafone korting zolang je abonnement loopt, Kobo ereader met korting,

Wat moet ik doen om een vriendin mee te laten reizen op mijn voordeelurenkaart? Please try again later. Watch Queue, queue _count total loading. Dus al je even gewinkeld hebt met je vriendin, en ze reist weer mee terug, dan moet ze weer de Samenreiskorting op de kaart aanzetten, net zoals in het begin. Let op: vanaf 10 december 2017 15 korting. Let er wel op dat deze korting na 35 minuten na de laatste check-out weer verwijderd wordt. Of met de bridgeclub naar het strand? Rating is available when the video has been rented. Als je met een groep reist, hebben alle groepsleden een eigen. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke, oV-chipkaart op saldo reist. 34 korting op saldo * Controleer de voorwaarden voor reizen met kinderen bij je vervoerder. Kijk op voor kortingsabonnementen voor de trein.


Sitemap